Menu Tražilica
Impuls krovovi

Prefa

Impuls krovovi

Upravo projektirate svoju modernu ili tradicionalnu kuću? Imate jasne predodžbe, visoke zahtjeve po pitanju kvalitete i ne želite pristati na kompromise u vezi oblika, boje i dizajna? Izvrsno! Onda ćemo zajedno s vama staviti točku na i vašeg projekta – s individualnim i dugotrajnim krovom potpuno u skladu sa stilom koji želite.

 

Jedan krov, mnogo dizajna, boja i detalja – potreban vam je mali izvor inspiracije?:trendovi

 

Sada možete dokazati da ste hrabri jer se razlikujete od mase prosječnih kuća s uobičajenim krovovima i fasadama. Bilo da vaš dom projektira arhitekt ili vi sami sudjelujete u vizualnom oblikovanju: Čak i kod jednostavnih tlocrta, čistih linija i oblika vaša će se kuća isticati pravim pokrovom i krovnom odvodnjom. Pritom su najvažniji kvalitetni materijali i profesionalna obrada.

 

Sasvim moderno ili radije tradicionalno – koji stil želite?

 

Nije pretjerano tvrditi: aluminij je apsolutno univerzalan pri gradnji kuće. To počinje već pri obradi. S jedne strane kvalitetan aluminijski lim oduševljava podatnošću i dobrim svojstvima pri oblikovanju materijala, zbog čega se mogu pokriti izazovni oblici na futurističkim zgradama, no moguće je i novo pokrivanje neravnih krovnih stolica starih ili povijesnih zgrada. Pritom aluminij kao materijal pruža mogućnost jednostavne izrade spojeva otpornih na kišu i to bez vijčanog spajanja, lijepljenja ili zavarivanja. Za pravi izgled tu su inteligentni proizvodi društva PREFA raznih dizajna, boja, oblika i veličina. Sada samo morate odlučiti koji proizvod želite ...

 

Tko polaže moj krov prefa? Samo kvalificirani limar i krovopokrivač.:polaganje

 

Marka PREFA već više od 70 godina simbolizira otpornost, dugotrajnost i sigurnost – čak i u najekstremnijim vremenskim uvjetima. Za takav je status vrlo važno da polaganje obavlja partnersko poduzeće proizvođača PREFA. Dakle, tko bi želio imati snažan krov ili otpornu fasadu s jamstvom od 40 godina, neka se obrati našim partnerima za montažu proizvoda PREFA.

Proizvodi za krov i fasadu PREFA prodaju se samo koncesioniranim limarijama, a postavljaju ih osposobljeni radnici. Pogrešna primjena, pogrešna obrada i pogrešno postavljanje može uzrokovati teške pogreške, a time i visoke troškove.

PREFA svojim partnerima za montažu nudi redovito usavršavanje u okviru sustava PREFA Academy. Radnici se na raznim seminarima upoznaju s aktualnim normama, pravilima struke i proizvođačevim smjernicama, a od trenera za proizvode za krov i fasadu PREFA dobivaju važne informacije kao i savjete i trikove u vezi proizvoda. 40 godina jamstva na svoje proizvode (u skladu s uvjetima jamstva) odobravamo samo ako je proizvode za krov i fasadu PREFA postavio profesionalac.

 

Koliko košta sve to? Troškovi novog pokrivanja krova:troškove

 

Brojni građevinski projekti dokazuju da je PREFA pouzdan proizvod koji traje generacijama. Niski troškovi održavanja u kombinaciji s dugim vijekom trajanja vraćaju investiciju.

Na cijenu vašeg novog krova utječu brojni različiti čimbenici. Stoga je važno da naši stručnjaci za krov izrade individualnu ponudu za vas, koja je točno prilagođena vašim potrebama i karakteristikama vaše kuće. U kalkulaciju za novi krov ulaze brojni faktori kao što su npr. razvedenost krovne površine, planirani kut nagiba, ali i regionalne karakteristike. Na ukupne troškove utječu i veličina krova i željeni proizvod.

Naši partneri