Menu Tražilica
Impuls krovovi

O krovovima

Prilikom izgradnje vlastitog doma u svakom slučaju morat ćete razmišljati o konstrukciji krova i odabrati ga pravilno, ovisno o klimi, gdje je zgrada i u koje svrhe će se koristiti krov.

Krovište ne samo da oblikuje izgled kuće nego mora biti otporno i izdržljivo na sve vremenske uvjete. Pri izgradnji krovišta koriste se različiti materijali koji ovise o stilu, nagibu, obliku krova i, dakako, regiji. Kada je krovište izvedeno kako treba, ono može trajati desetljećima. Sanacija krovišta obuhvaća radove koji se tiču potpunog ili djelomičnog obnavljanja dijela ili cijelog krova. Sanacija krovišta je zaista veliki zalogaj za jednu obitelj. No, ako se nađete u ovakvim problemima, ne odugovlačite ono što morate učiniti.

Na prvom mjestu nam je, dakako, stručnost. Profesionalni krovopokrivači specijalizirani su za izgradnju krovišta i postavljanje različitih vrsta krovnog pokrova. Osim toga, imaju svu potrebnu opremu za siguran i pouzdan rad.

Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Zagrebačka, Avstrija, Njemačka, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Naši partneri